Nieuws
VolkerWessels niet enige gebruiker parkeerterrein Julianabaan

Het bedrijf VolkerWessels Telecom heeft gereageerd op het bericht op Vlietnieuws, waar melding wordt gemaakt van een behoorlijk verlies aan parkeerplaatsen voor winkelcentrum De Julianabaan:  Parkeerplaatsen bij winkelcentrum weg voor glaskabel – Vlietnieuws: ‘VolkerWessels Telecom maakt inderdaad gebruik van een locatie in dat gebied van ongeveer 10×10 om spullen op te slaan. Deze ligt naast de locatie van de partij die in dat gebied momenteel de gasleidingen aan het vervangen is. Zij zijn geen onderdeel van VolkerWessels. En dat is nu net de partij waarvan het materiaal in beide afbeeldingen te zien is en bovendien niet wordt benoemd in het bericht. Een groot deel van het materieel dat daar opgeslagen is, is namelijk van die partij. Uit het bericht lijkt het alleen net alsof VolkerWessels Telecom de partij is die de betreffende ruimtes in beslag neemt en waarvan al dat materieel is’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter