Mening
U zegt het maar: Geen bouwvergunning Schakenbosch

‘Verkoop woningen Schakenbosch?In het tweede kwartaal gaan de woningen in Schakenbosch in de verkoop. https://vlietnieuws.nl/2023/02/05/start-verkoop-woningen-schakenbosch/ Maar weten belangstellenden eigenlijk wel dat er nog geen bouwvergunning is verleend voor deze woningen?

De projectontwikkelaars gaan er vast weer van uit dat die vergunningen er door de vriendjespolitiek van het gemeentebestuur wel komen. Maar als je kijkt naar het verloop van het proces om Schakenbosch te vernielen, is er geen reden om vertrouwen in deze partijen te hebben.

Kortom, er kan ingeschreven worden op woningen die er mogelijk niet, of niet zo komen. Een betrouwbaar gemeentebestuur zou dat duidelijk moeten maken. Of is ook dit geval al met de projectontwikkelaars beklonken?

Het vernielen van Schakenbosch is écht niet populair in onze gemeente. Gelukkig zijn er kritische burgers die weten hoe bezwaar- en beroepsprocedures gevoerd moeten worden’.

(Katja van der Wal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter