Mening
U zegt het maar: Bovenmenselijke taak

‘Bij alle geheimhouding, voorkeur voor projectontwikkelaars boven burgers, repeterende fouten, onbenullige BOA ’s en onrealistische ambtenaren die de waarde van woningen niet goed kunnen inschatten, valt het veel te kleine aantal stoelen (voor 200 belangstellenden 75 stoelen waarvan 9 (!) voor inwoners) bij de installatie van de heer  Vroom als burgemeester duidelijk op. Uiteraard de bewoners op de laatste plaats.

Er zijn in Leidschendam-Voorburg, precies zoals de nieuwe burgemeester zei: ‘uitdagingen van bijzondere orde’. Bijzonder, want de grootste problemen zijn veroorzaakt (!) door wethouders terwijl een adequate beoordeling door de gemeenteraad ontbrak. Daarbij lag de lat van de vorige burgemeesters op de grond: https://vlietnieuws.nl/2023/03/06/blog-burgemeester-2/

Een oprecht welkom in Leidschendam-Voorburg, burgemeester Vroom! En ik wens u oprecht alle sterkte en kracht toe in uw nieuwe functie, want u staat voor de bovenmenselijke taak de gemeente met een onbetrouwbaar, inadequaat bestuurs- én ambtelijk apparaat te leiden’.

(Bram van Duijn)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter