Mening
U zegt het maar: Wij willen dit niet!

‘Vast wel belangrijk, als dat juridische gedoe en die gedragscodes (zie: https://vlietnieuws.nl/2023/03/27/27-3-u-zegt-het-maar-zachte-heelmeesters-maken-stinkende-wonden/ ) maar daar gaat het niet om. Wij, de inwoners van deze gemeente, willen geen recreatiewoningen in Vlietland. Want wie komen er in? Wij niet, wij gaan er op de fiets naar toe. Dus het is allemaal voor anderen en projectontwikkelaars. Moeten wij weer betalen voor wat wij niet willen? Hoeveel van ons geld gaat de gemeente betalen aan dat advocatenkantoor? Of is dat ook weer geheim? Zet dat nou eens hier in Vlietnieuws. Of zijn jullie daar te laf voor? Er is al een stikstofprobleem, dus als er al gebouwd kan worden, bouw dan sociale woningen in plaats van recreatiewoningen waar wij niks aan hebben. Niet onderzoeken hoe het wel kan, maar hoe we er van af komen. En betaal alle kosten uit jullie eigen zak die wij al gevuld hebben, want wij willen dit niet’.

(Tyler van Middelburg)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter