Mening
U zegt het maar: Wat een onnodige opmerking

‘Reactie op https://vlietnieuws.nl/2023/04/25/bw-willen-totaalvisie-gebied-rond-station/ Daarin stelt wethouder Van Eekelen dat zij hamert op betrokkenheid van Voorburgse bewoners van het gebied.

Wat een onnodige opmerking. Als de wethouder de 6 bijeenkomsten met betrekking tot ontwikkelingen rondom station Laan van NOI had bijgewoond had zij kunnen zien dat de bijeenkomsten  door veel bewoners werd bijgewoond en  door vele vragen te stellen hun betrokkenheid toonden. Ook de publicaties met betrekking tot de bezorgdheid van dit plan en voorstellen van de bewoners in de media hebben blijkbaar geen indruk gemaakt.

Ik heb het College van B&W per brief een voorstel gedaan om de huidige blauwe zone flink uit te breiden. Dit om te voorkomen dat de bezoekers hun auto’s net buiten de blauwe zone gaan plaatsen en met een (vouw)fiets hun weg vervolgen. Dit betekent dat de bewoners aldaar een grote parkeerdruk kunnen gaan ondervinden. Of mijn advies zal worden opgevolgd valt nog te bezien.

Met betrekking tot de beoogde burgerparticipatie: door gebruik te maken van de kennis en ervaring van de burgers in deze zou het college van B&W hier voordeel uit kunnen halen’.

(Mevr. M. Oosterveer)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter