Mening
U zegt het maar: Senioren magazine ook op papier

https://vlietnieuws.nl/2023/07/06/onwezenlijk-debat-gemeenteraad-begroting-2024/

In de begroting staat dat er een proef komt met een nieuw Seniorenmagazine. Voorburg is de meest vergrijsde gemeente van Nederland. Daarom heb ik langdurig gestreden voor een Seniorenmagazine. Het is een hele goede zaak dat dit Magazine er weer komt.  Het zou aanbeveling verdienen dat het niet slechts een proef zal zijn maar dat het Seniorenmagazine up-to-date zal worden gehouden.

Onze gemeente dient te zorgen dat de ouderen onder ons ook op papier de nodige informatie krijgen. Er is nooit onderzocht hoeveel ouderen niet digitaal zijn en zou hen de nodige informatie worden onthouden. Een papieren Seniorenmagazine heft dit probleem dus op.

(Mevr. M. Oosterveer)

(Noot van de redactie: Juist vanwege haar strijd voor terugkeer van de Seniorenkrant wil GBLV het nieuwe Seniorenmagazine Mary noemen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter