Nieuws
Verbod parkeren grote voertuigen

B&W van Den Haag hebben een verbod uitgevaardigd voor het parkeren van grote voertuigen – langer dan zes meter, op openbare wegen in de gemeente. Daarbij zijn wel enkele wegen uitgezonderd. Daar mogen de wagens nog wel staan. Voor het gebied rondom Leidschendam-Voorburg zijn dat de Binckhorstlaan (tussen Mercuriusweg en Jupiterkade), Castorstraat, zuidwestzijde Jupiterkade, Junostraat, zuidoostzijde Mercuriusweg, Meteoorstraat en Plutostraat. In Leidschenveen-Forepark: Moezel (noordoostzijde tussen Oder en Donau). Onlangs maakten B&W van Den Haag ook bekend dat er in december betaald parkeren wordt ingevoerd in een groot deel van de Binckhorst, nabij Voorburg-West. https://vlietnieuws.nl/2023/07/08/betaald-parkeren-binckhorst-voorburg-west-vreest/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter