Mening
U zegt het maar: Bericht van DLR

‘Wij werden gewezen op jullie onderstaande berichtgeving: https://vlietnieuws.nl/2023/08/21/verkoop-woningen-vlietland-start-eind-2023/

We kennen dit platform niet (vakantieparknederland.nl). Zij hebben deze content zelf geschreven en is niet afgestemd met DLR. Los van dat wij het waarderen dat ze zo enthousiast en positief over het gebied schrijven, zijn dit dus niet onze woorden. Op zich niets vreemds in vastgoed-/gebiedsontwikkeling, veel zelfstandige platforms proberen zo geïnteresseerden te registeren en de toegang tot deze gegevens later tegen betaling van de ontwikkelaars vrij te geven.

Als jullie dit artikel willen schrijven, graag melden dat niet DLR, maar dit platform dit op eigen titel deelt. Uiteraard hebben zij dit deels overgenomen van onze content op dutchlakeresidence.nl, maar aangevuld met eigen commerciële teksten en verkoopinformatie. Mensen die als eerste van de juiste informatie op de hoogte willen worden gehouden, kunnen zich aanmelden via http://www.dutchlakeresidence.nl

Informatie over de voortgang van de ontwikkeling en zeker verkoopinformatie zal vanuit DLR zelf gedeeld worden via dutchlakeresidence.nl Nogmaals, wij zijn altijd bereikbaar als je informatie die je over het Dutch Lake Residence wil verifiëren.

Dankjewel. Groet, Peer de Rooij, projectdirecteur Dutch Lake Residence’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter