Mening
U zegt het maar: Walgelijke persoonsverheerlijking

Ik lees graag de meningen van anderen, maar nu moest ik toch echt even mijn mening kwijt hoor. Dit is echt te zot voor woorden namelijk: ‘De Astrid’… écht waar, zo heet het verkiezingsmagazine van de VVD (https://vlietnieuws.nl/2022/03/01/verkiezingskoorts-2/ ) en is vernoemd naar de wethouder die waarschijnlijk de grootste schade aan de gemeente toegebracht heeft, de meeste overlast voor de bewoners veroorzaakte en de grootste bijdrage aan de luchtvervuiling leverde. Wie vernoemt een magazine nu naar zo iemand?

Als we dit vergelijken met haar top drie van successen (gratis parkeren, de nieuwe plek voor VRC en het toekomstplan voor de bibliotheek, https://vlietnieuws.nl/2022/03/03/interview-lijsttrekker-vvd-astrid-van-eekelen/) dan is gelijk duidelijk dat deze wethouder geen idee heeft van de échte, zwaarwegende belangen van álle inwoners van Leidschendam-Voorburg. Ik sta echt versteld.

Ik vind ook dat andere gemeentebestuurders slecht beleid en onkunde te verwijten valt. De belangen van de inwoners zijn namelijk ook bij hen geen prioriteit blijkt steeds weer. De wethouders dienen de verkeerde partijen en de gemeenteraad mist de kwaliteit om de noodzakelijke controle uit te oefenen. Maar een magazine te vernoemen naar juist deze wethouder is een schande en het is onbegrijpelijk dat mevrouw Van Eekelen zich er niet tegen verzet heeft. Ik heb er echt geen goed woord voor over.

Leidschendam-Voorburg was goed en wordt slechter, tenzij de kieslijsten in het stemhokje op hun kop worden gezet en de huidige bestuurders niet terugkomen. One can only hope!

(Tyler van Middelburg)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com