Mening
U zegt het maar: Juinen

‘Het gestuntel, waar het gaat om de voorkeuren van inwoners: https://vlietnieuws.nl/2022/04/21/oranjekwartier-voorburg-te-slopen-woningen-monument/, het niet goed geïnformeerd zijn van een wethouder: https://vlietnieuws.nl/2022/04/21/oekrainedebat-overheerst-voor-andere-zaken/ en het niet coördineren van werkzaamheden en informeren van door overlast getroffen bewoners:
https://vlietnieuws.nl/2022/04/21/u-zegt-het-maar-wegwerkzaamheden/

Bóvenop alle lopende door het gemeentebestuur veroorzaakte problemen, maakt dat Leidschendam-Voorburg inmiddels sterk op Juinen lijkt. U weet wel, de gemeente uit de satirische meesterwerken van Kees van Kooten en Wim de Bie. (Voor de jongeren: kijk hiervoor eens op Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=QeGJhp2Vqro  een paar minuten zijn al genoeg).

Want naast al die missers, hebben wij ook een wethouder ‘van alles’ die zich op foto’s graag op de voorgrond schuift en een burgemeester die niet ter zake lijkt te doen. Wat staat ons te wachten, nu juist de partijen die zoveel ellende veroorzaakten een coalitie willen vormen? Nog meer narigheid voor ons. En wat staat het nieuwe gemeentebestuur te wachten wanneer het net zo slecht functioneert als het oude? Dat wij nóg vaker naar de rechter gaan. https://vlietnieuws.nl/2022/04/22/inwoners-vaker-naar-de-rechter 

(Joris van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter