Mening
U zegt het maar: Geen verschrijving

‘Hebt u het gezien? De wethouder die op 19 april drie keer negatief in Vlietnieuws genoemd werd, deed er nog een schepje bovenop.

Ze schreef: ‘als de kritische succesfactoren uit de regionale woondeal(s) worden opgelost’. De succes (!) factoren oplossen… Ehhh… Nu wordt ze ongetwijfeld wéér door iémand van de provincie op de vingers getikt want niémand weet wat dát moet betekenen. Ook de wethouder zelf niet, want later schreef ze: ‘dat de (opgeloste?) kritische succesfactoren uit de regionale woondeal(s) worden betrokken bij de beoordeling van het regionale woningbouwprogramma’. https://vlietnieuws.nl/2023/04/22/wethouder-uit-kritiek-op-provincie/

Dit is geen verschrijving, maar wéér een duidelijke aanwijzing zij geen wethouder kan en mag blijven. Om de belangen van de gemeente en haar inwoners te kunnen behartigen moet iemand tenminste behoorlijk kunnen schrijven. Daar heeft ze weinig ervaring mee: ‘We kunnen niet alles opschrijven’ https://vlietnieuws.nl/2023/04/04/zware-kritiek-jeugdplan-leidschendam-noord/ De reputatie van deze wethouder is niet meer te redden. Na haar vertrek de gemeente misschien nog wel’.

(Bram van Duijn)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter