Mening
U zegt het maar: Aangifte doen

‘Het lijkt erop dat Bram van Duijn een hele goeie neus heeft. Op 1 september vond hij dat de relaties tussen het gemeentebestuur en projectontwikkelaars en bijv. ESH Media stonken. https://vlietnieuws.nl/2022/09/01/u-zegt-het-maar-niet-meer-serieus-nemen/ En op dezelfde dag deed Vlietnieuws een boekje open over de functies (Ja, hij heeft er meer!) van Jacq Cornelissen. Deze ambtenaar, die wij dus betalen (!) was aangenomen om onder andere de relatie met de Mall goed te houden. Dus ondanks alle ellende die wij ervan ondervinden, betaalt de gemeente met ons geld om de relatie met de veroorzaker goed te houden! Ja, dat stinkt ja … naar corruptie.

Daar kwam nog bij dat Cornelissen een eigen bedrijf oprichtte voor centrummanagement en advies. https://vlietnieuws.nl/2022/09/01/topambtenaar-neemt-tweede-baan/ Belangenverstrengeling als je het mij vraagt. Op vragen van Vlietnieuws daarover kwam geen antwoord. Bizar en schandalig. https://vlietnieuws.nl/2022/09/03/gemeente-zwijgt-in-alle-talen/

Welke politieke partij komt in actie om de Mall eindelijk kwijt te raken? En welke politieke partij beschermt ons burgers en doet aangifte voor misbruik van belastinggeld en belangenverstrengeling?  Maar misschien is het goed om, net als in Mar-a-Lago, snel een huiszoeking te doen bij de verantwoordelijken en dozen documenten mee te nemen voor onderzoek’.

(TvM)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter